Tabletki poronne › Forum › Wasze doświadczenia › Pomóżcie
Otagowano: Pytanie
Temat zawiera 206 odpowiedzi, i ma 4 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez JAaaa 4 dni, 23 godz. temu.
Ja tez we wtorek wieczorem a jeszcze nie ma i pisze do nich ale nie mam odpowiedzi . Nawet numeru do kuriera bo w pracy będę do wieczora a narzeczony o 15 jedzie wiec się martwię
O kurcze.. a podawalas numer przy zamawianiu paczki? Jeżeli tak to kurier powinien zadzwonić jak Cię w domu nie zastanie. U mnie był po 8 na szczęście. tak to też się martwilam czy aby na pewno paczka dojdzie.
No podałam ale martwię się ze strony nikt się nie odzywa . Może zadzwonić wtedy do nich nie wiem . Już się martwię strasznie
Antyk a dostałaś potwierdzenie ze paczka została wysłana ?
Hej, zamawiałam zestaw we wtorek wieczorem i też jeszcze nie dotarły. Jakim kurierem są wysyłane?
Misia a dostałaś potwierdzenie ze paczka wysłana ?
Tak, dostałam potwierdzenie. Tak, dostałam potwierdzenie na adres e-mail.
Dostałam informację, że tabletki dotarły. Dzisiaj zaczynam. Trzymam kciuki że dotrą i do Ciebie.
Ja pisałam do nich to dzisiaj odpisały ze tak wysłali ale kiedy co i jak nie wiem .
Mam nadzieje ze tobie się uda . Myśle ze powinny dojść dziś albo jutro . Boje się trochę czy się uda dla mnie
Dotrą na pewno. Wydaje mi się ze to zależy od kuriera. Ma też inne pączki do nadania i może przyjść później. Kurier dpd 😉 trzymam kciuki aby dzisiaj dotarły. Misia Ty już masz ? Który masz tydzień ?
Tak dotarły, kurier dpd.
U mnie 4tc. Nie martwię się kuracja, wymiotami i biegunkami, bólem… Przeraża mnie fakt, że może nie dojść do samoczynnego oczyszczenia w 100% i będzie konieczne lyzeczkowanie…
Mnie bardziej przeraża fakt ze nie dojdzie wgl do poronienia. Chce mieć to już za sobą.. Ale dopiero jutro kolejna część. Mam nadzieję ze się uda. Będę z naszej trójki pierwsza, więc zdam relacje.
A jak będziesz robić pod język ?? Ja się boje tego smaku .
Czytałam, że smak kredy. Nic strasznego. No robie wg zaleceń, czyli pod język. Wezmę pierwsza koło 15stej,zeby po pracy jutro na spokojnie wziac pozostałe. Też BĘDĘ wam pisać co i jak.