Tabletki poronne › Forum › Wasze doświadczenia › Pomóżcie
Otagowano: Pytanie
Temat zawiera 206 odpowiedzi, i ma 4 odpowiedzi, ostatnio zaktualizowany przez JAaaa 1 tydzień, 1 dzień temu.
Nie wiem właśnie czytałam że najlepiej iść po 14 dniach bo to jest czas na oczyszczenie się
lk jak się czujesz? U mnie podejrzewam, że się nie udało niestety :((( nie krwawie w ogóle. Bolą mnie bardzo plecy na dole, piersi nadal bolą i czasem brzuch 🙁
Mi leci krew wymieszana ze sluzem, brzuch mnie nie boli, ani żołądek a bolał praktycznie codziennie w ciąży, nie wiem czy się udało chyba zrobię bete w poniedziałek i później we wtorek bo zwariuje z tego wszystkiego
Ag podaj numer popiszemy pisałam już z wami Sandra
Co to beta
Badania z krwi jeśli zrobisz drugi raz i wynik bety b dzie spadkowy to znaczy że nie jesteś w ciąży
A Ty Sandra jak tak myślisz że się udało? Jak się czujesz?
Czuje się dobrze a czy się udało nie wiem serio krew dalej w takich ciągnących się skrzepach .No i mój naciska że mam iść do cipologa boję się.
Ja pójdę za dwa tygodnie tyle czasu potrzeba aby tam się wszystko oczyscilo, ja mam coś takiego jak y krew ze sluzem nie mam skrzepow a Ty?
Hej, nie puścilo mi wcześniej postu. Może. Teraz. Się uda. Sprawa wygląda tak, zamawiam jutro tabletki, jestem w 5tyg. Tabletki będą sroda/czwartek. W sobotę mam wesele na którym jestem świadkowa. Czy lepiej polknac tabletki jak przyjdą czy poczekać juz do niedzieli? I. Kolejna sprawa, nie chce żeby ktokolwiek się domyślił więc będę musiała pewnie coś wypic. To już wtedy chyba nie robi różnicy prawda? Proszę o odpowiedź.
Ja bym Poczekala, nie wiadomo ile będziesz krwawic i jak mocno na weselu trochę nie bardzo
To chyba zrobię jednak po weselu. Dzięki
Kurcze posty mi poblikuje na chwilę i żeby zobaczyć odpowiedzi to muszę znowu coś pisać. Jak u Was dziewczyny?
U mnie się udało jestem 11 dni po zabiegu zrobilam 3 testy i wynik negatywny.
Xdd długo krwawilas?