Tabletki poronne › Forum › Aborcja farmakologiczna › Co zrobić ??
Temat zawiera 55 odpowiedzi, i ma 1 odpowiedź, ostatnio zaktualizowany przez Magda 6 dni, 5 godz. temu.
-
AutorWpisy
-
MychaXxxxx akurat mój facet nie pije więc wiesz. Bardziej chodzi mi o to że gdy będzie kłótnia czy coś on zawsze by mi to wypominał więc wolę mu nie mówić.
XxxxxDzięki Mmmmm dziś widze już takie brązowe upławy za dużo ich nie ma może już nie będę krwawić no nie szpital odpada ja mam dwuletnie dziecko nie mam nawet z kim zostawić pod opieką
MegDo Paulina. A robiłaś badanie krwi beta Hcg ? Mi po 7 dniach wyszło 7000.
MychaXxx akurat mój facet nie pije więc wiesz z tym nie mam problemu. Ale po prostu nie chcę mieć więcej dzieci.
UlaJestem pierwszy dzien po kuracji, nie wiemczy wszystko wylecialo, bylo kilka skrzepow i mam obawy, ze nie do konca, krwawienie tez narazie nie jest obfite, minimalne, nie wiem co to moze oznaczac
XxxxxDziewczyny czy po kuracji mogą boleć krzyże?
InezHej, to dla mnie ciężkie- nie chce trzeciego dziecka. Mam dwójkę maluchów, firmę- już mam ułożone wszystko. Nie powiem mężowi- on na pewno by chciał dziecka… trzymajcie kciuki wczoraj zamówiłam zestaw. Jestem po jednym poronieniu samoistnym w 9tygodniu, wiec wiem co się będzie działo..
AleksandraInez jestem w podobnej sytuacji 2 dzieci młodsze jeszcze roczku nie ma a ja chciałam wracać do pracy. Mężowi nie mogę nic powiedzieć bo nie zrozumie. Tabletki zamówione zostało tylko czekanie
AgaJa mam 43 lata, 19 letnią Córkę. Antykoncepcja zawiodła. Jest to dla mnie trudna decyzja, ale nie mogę urodzić tego dziecka. Mój Partner nie wie o tym, że chcę zakończyć tą ciążę. Myślę, ze by mi to wypominal. Zestaw zamówiony. Teraz tylko oczekiwanie…najpierw na przesyłkę, a potem na efekt kuracji.
Eni341wsza faza jest super.po drugiej wiekszy ból ledwo chodziłam wzięłam najsilniejszy Ibuprom.potem się zaczęło po 2h ostra biegunka i sporo krwi i skrzepow. Jak tylko wyleciały samopoczucie jakby wraca.wzielam właśnie ostatnie 4 już smak jest straszny.Wzięłam kolejna przeciwbólowa i postaram się zasnąć.biehunka dalej dokucza.najgorsze są te zimne dreszcze tak naprawdę już po paru minutach się je ma.powodzenia dziewczyny.juyro dam znać jak noc 🙁
KkkkkWidzę ze nie jestem sama ☹️😢
KkkkkDziewczyny a po ktorej kuracji Boli najbardziej bo z tego ci czytam to chyba po druguej i po trzeciej, a jak die czulyscie gdy zażylyscie pierwsze 4 tabletki?
Eni34Ja właśnie zaczynam 😐
Eni34Jestem po 1wszych czterech
20 min i dreszcze bóle brzucha raz na toaletę i nic zero krwawienia.
AaaTrzymajcie kciuki, 1 dzień jutro 11.30 druga tura
-
AutorWpisy